Basisweg

Gemakkelijk bereikbaar

Basisweg

Het gebouw aan de Basisweg in Amsterdam is strategisch gelegen. Het heeft een goede verbinding met zowel het openbaar vervoer als de wegeninfrastructuur. Daarnaast vormen allerlei grote bedrijven en organisaties de buren van het gebouw.

Onderling verbonden torens

Het gebouw is gelegen in een belangrijk en gemakkelijk bereikbaar kantoorgebied waar verschillende bedrijven en organisaties gevestigd zijn: het GAK, het UWV, Reed Elsevier, BPF Bouwinvest, Belastingdienst Amsterdam, Gemeentelijk Vervoer Bedrijf, Deloitte & Touche en vele anderen.

Het kantorencomplex bestaat uit acht met elkaar verbonden torens met elk zes verdiepingen, een conferentiecentrum met een grote kantine en een zeer grote beveiligde parkeerplaats. Het gebouw herbergt het APG hoofdkwartier, dat de pensioenactiva van circa 4,5 miljoen Nederlanders beheert. Een uniek aspect van de Basisweg is de 7000 vierkante meter van aaneengesloten verdiepingen.

De Basisweg staat bekend om zijn 7000 vierkante meter aaneengesloten vloeroppervlakte en zijn toegankelijkheid

Connectiviteit

Het pand is gemakkelijk bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Het Sloterdijk-Station ligt op loopafstand en het wegennet biedt directe verbindingen met de A10 (ring Amsterdam), de A1 (Amersfoort), A2 (Utrecht) en de A4 (Den Haag).

Sloterdijk

Amsterdam Sloterdijk politiedistrict is al langere tijd een onbekende industriële zone in de Nederlandse hoofdstad. Na de crisis is het tij gekeerd voor dit gebied en is Sloterdijk veranderd in een dynamisch stedelijk gebied. Dankzij de focus van de gemeente Amsterdam is dit district voortdurend in ontwikkeling en blijft het aantal beschikbare faciliteiten stijgen.

Het is een strategische locatie voor kantoren dankzij een uitstekende bereikbaarheid over de weg, per spoor of over water, evenals via de internationale luchthaven Schiphol. Zowel de luchthaven als het Amsterdams Centraal Station kan binnen enkele minuten worden bereikt. Amsterdam Sloterdijk is nu de thuisbasis van een groot aantal internationale organisaties.

Basisweg

Adres

Basisweg 10, Amsterdam

Oppervlakte

45.659 m2 (NIA) / 60.137 m2 (BVO)

Parkeerplaatsen

665

Huurders

APG, Alliander