Grand Central Berlin

Grand Central Berlin

Grand Central Berlin is het derde Berlijnse project op een A-locatie: ten noordwesten van het Centraal Station in Berlijn. OVG Real Estate heeft het perceel aangekocht van HG Immobiliën in 2015.

Grand Central Berlin wordt een ca. 22.000 m² kantoorgebouw met 107 parkeerplaatsen. Naast het Grand Central Berlin zal een hotel komen. De oplevering staat gepland in 2020. 

Het gebouw maakt onderdeel uit van Europacity, een gebied van 61 hectare grenzend aan het station - centraal gelegen, dicht bij politieke en culturele instellingen, voor wonen en werken, compleet met diensten en voorzieningen. Een nieuwe kijk op de 'Berlin-mix' met aantrekkelijke architectuur, appartementen met uitzicht op het water, groene stadspleinen en promenades aan het water. Europacity vertegenwoordigt een stedelijke houding ten opzichte van leven - met uitzonderlijke kantoren om te werken, waarvan Grand Central Berlin er een is. Verbonden met de aangrenzende woonwijken, ontstaat hier een wereld die alle facetten van het stadsleven omvat.

Voor meer informatie over Europacity klik hier.

Exterieur 1

Impressie Exterieur

Exterieur 2

Impressie Exterieur

Exterieur 3

Impressie Exterieur