MM25

Strategically good location

MM25

Het kantoorpand MM25 is gelegen aan de Marten Meesweg in Rotterdam Alexander op een strategische zichtlocatie langs de snelweg. Het pand is het voormalig hoofdkantoor van Eneco dat is verhuisd naar het naastgelegen nieuwe hoofdkantoor, tevens ontwikkeld door OVG Real Estate.

Verduurzaming van bestaande kantoren

MM25 biedt ca. 16.000 m2 kantoorruime en 248 parkeerplekken. Het gebouw is in 2015 door OVG gekocht van een Duits vastgoedfonds met de bedoeling het pand te herontwikkelen en verduurzamen.

Het architectonische concept, opgesteld door een gerenommeerde architect, voorziet in de mogelijkheid om open plafonds te realiseren, waarmee de gebruiker de hoogte van de verdiepingen optimaal kan ervaren. De bovenste verdiepingen van het pand krijgen een volledig nieuwe facade waarmee visueel een nieuw volume wordt gerealiseerd. Ook de entree wordt vergroot en krijgt meer kwaliteit dankzij het toevoegen van een nieuw atrium. Bovendien worden er grote open vloervelden gecreëerd, waardoor het gebouw een moderne uitstraling krijgt die de nieuwe manier van werken faciliteert.

Ook in termen van duurzaamheid gaat MM25 er op vooruit. Voor de opwekking van energie worden zonnepanelen op het dak geplaatst en wordt een Warmte Koude Opslag aan het gebouw toegevoegd. Aan de binnenzijde worden alle installaties vernieuwd, waarmee weer een behaaglijk klimaat gecreëerd kan worden.

Rotterdam Alexander

De kantoorwijk Alexander ligt aan de noordoostelijke kant van Rotterdam, langs de A20 snelweg en het gebied profiteert van zijn uitstekende bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer. Internationale connectiviteit is aanwezig via Rotterdam The Hague Airport en de internationale luchthaven Schiphol, die beide tussen 15 en 45 minuten met de auto kunnen worden bereikt.

Alexander wordt vooral gekenmerkt door grote kantoorpanden gelegen nabij het winkelcentrum Alexandrium. Het winkelcentrum bestaat uit verschillende onderdelen die samen een van de grootste winkelcentra van Nederland vormen. Alexander is een prominente kantoorlocatie met enkele grote panden zoals het Lotus complex waarin het hoofdkantoor van energiebedrijf Eneco is gevestigd.

Andere gerenommeerde huurders in de omgeving zijn onder andere Coca Cola, Proctor & Gamble, de Nationale Politie en diverse onderwijsinstellingen.

Maxium

Adres

Marten Meesweg 25, Rotterdam

Metrage

16.000 m2 BVO

Parkeerplaatsen

248