OVG Investments

Waarde creëren

OVG Investments

OVG Investments investeert in bestaande kantoorgebouwen die op strategische locaties liggen en veel potentie hebben. Dit doen wij op eigen risico én in samenwerking met investeringspartners. Met een focus op herontwikkeling en verduurzaming van veelal leegstaande kantoorpanden wordt er waarde gecreëerd voor OVG Real Estate en haar externe partners.

Visie

Duurzaam beleggen in vastgoed

Nieuwe richtingen inslaan

Als voorloper in de markt investeert OVG Investments in leegstaande gebouwen. Dit demonstreert dat wij nieuwe richtingen in durven te slaan en tevens onze maatschappelijke verantwoordelijkheid nemen. Ieder gebouw dat is toegevoegd aan de portefeuille van OVG Investments, wordt minutieus onder de loep genomen. Zo wordt vastgesteld welke ingrepen en slimme innovaties er nodig zijn om het gebouw te verduurzamen. In de praktijk komt dat veelal neer op het drastisch terugdringen van het energieverbruik.

OVG Investments kent de Nederlandse vastgoedmarkt door en door. Vanuit ervaring en visie is het in staat om kansen vroegtijdig te signaleren. Dankzij de nauwe samenwerking met het gespecialiseerde team Capital Markets worden kansen niet enkel gesignaleerd, maar ook gecreëerd.

Wij durven nieuwe richtingen in te slaan en nemen tevens onze maatschappelijke verantwoordelijkheid

GRESB

Om onze duurzaamheidsprestaties in kaart te brengen participeren wij in de jaarlijkse studie van GRESB (Global real Estate Sustainability Benchmark). In 2014 behaalde OVG de Green Star Status, de hoogst mogelijke kwalificatie. Met het Unicum Portfolio realiseerden we in 2014 een energie reductie van 985 MWH en een GHG reductie van 163,5 ton. Dit staat gelijk aan een uitstoot en energie verbruik van 40 auto’s en 87 huizen. Een mooi resultaat dat bijdraagt aan onze algehele duurzaamheids doelstellingen.

Laatste nieuws