Boutique Offices

Hoge kwaliteit kantoorruimte

Boutique Offices

Boutique Offices, het voormalige Olympic Plaza ligt aan een van de meest aansprekende kantoorlocaties in Amsterdam: de Zuidas. In samenwerking met architect Pi de Bruijn is OVG Real Estate een renovatie gestart, niet alleen om het gebouw uit te breiden, maar ook om het duurzamer te maken.

BREEAM Excellent

OVG Real Estate heeft Olympic Plaza gekocht in een joint venture met Goldman Sachs, als onderdeel van het Unicum-portefeuille dat uit acht gebouwen bestaat. De portefeuille is reeds gekocht maar OVG heeft Olympic Plaza behouden. Voor het nieuwe Olympische Plaza, Boutique Offices, heeft de Nederlandse architect Pi de Bruijn een concept ontworpen dat voorziet in een mogelijke uitbreiding van het gebied met ongeveer 10.000 m2 hoogwaardige kantoorruimte. Het bestaande gebouw zal zowel van binnen als van buiten uitgebreid worden gerenoveerd om een BREEAM Excellent certificaat te verkrijgen.

Het bestaande gebouw zal worden gerenoveerd om een BREEAM Excellent certificaat te bemachtigen.

Zuidas

De Zuidas is het meest prestigieuze zakendistrict van Nederland en herbergt vele high profile huurders. De Zuidas ligt aan de zuidkant van de ringweg A10. Het biedt een directe verbinding met de internationale luchthaven Schiphol via station Amsterdam Zuid. Het gebied voorziet in uitstekende bereikbaarheid per auto en openbaar vervoer; alle steden binnen de Randstad kunnen binnen een uur worden bereikt.

De Zuidas wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit en moderne kantoorruimte. Het is omgeven door een diversiteit aan voorzieningen waaronder hotels, restaurants, bars en winkels. In het gebied is ook hoogwaardige woonruimte aanwezig, waarvoor momenteel nieuwe plannen in ontwikkeling zijn.

Olympic Plaza

Adres

Fred Roeskestraat 115, 117, 123, Amsterdam

Vloeroppervlakte

8.146 m2

Verdiepingen

4

Parkeerplaatsen

98

Huurders

Stichting Gerrit Rietveld Academie

Bouwjaar

1992