SPARK

Bouwen met groot potentieel

SPARK

Ideaal gelegen in een van de belangrijkste zakenwijken van Amsterdam, ziet de toekomst van SPARK er rooskleurig uit. Het kantoorgebouw staat ook wel bekend als Busitel II, het voormalig hoofdkantoor van Deloitte dat naar The Edge verhuisd is. OVG heeft het gebouw gekocht in 2014 en heeft het getransformeerd tot een van de meest vooruitstrevende kantoorgebouwen in Nederland.

Van G naar A

Het gebouw wordt door OVG gerenoveerd om tegemoet te komen aan de eisen van een moderne werkomgeving. Dit houdt in dat ook de gevel, de entree en het interieur vernieuwd worden. Ook de klimaatinstallatie zal worden verbeterd om het energiegebruik efficiënter te maken. Na deze operatie zal het energielabel van G naar de zuinigste categorie A gaan.

SPARK is een gebouw met een groot potentieel, vooral vanwege de gunstige ligging, dichtbij station Sloterdijk. Vanaf daar is het maar een paar minuten met de trein naar Schiphol en Amsterdam Centraal Station.

De omgeving van het gebouw maakt een belangrijke ontwikkeling door en het aantal voorzieningen blijft alleen maar groeien. Momenteel zijn er al verschillende restaurants, hotels, winkels en een supermarkt in de nabije omgeving.

Sloterdijk

Amsterdam Sloterdijk politiedistrict is al lange tijd een onbekende industriële zone in de Nederlandse hoofdstad. Na de crisis keerde het tij voor dit gebied en veranderde Sloterdijk in een dynamisch stedelijk gebied. Dankzij de focus van de gemeente Amsterdam, is dit district voortdurend in ontwikkeling en blijft het aantal beschikbare faciliteiten stijgen.

Het is een strategische locatie voor kantoren dankzij een uitstekende bereikbaarheid over de weg, per spoor of over water, evenals via de internationale luchthaven Schiphol. Zowel de luchthaven als het Amsterdam Centraal Station kunnen worden bereikt binnen enkele minuten.

Amsterdam Sloterdijk is nu de thuisbasis van een groot aantal internationale organisaties.

SPARK Entree

Een transparant en verwelkomend ontvangst

SPARK Interieur

Van de publieke ruimtes op de begane grond tot de ruime open kantoorvloeren, SPARK nodigt ondernemers, hun medewerkers en hun klanten uit om te ontmoeten, werken en ontspannen.

SPARK

Adres

Orlyplein, Amsterdam

Oppervlakte

12.578 m2 (BVO)

Parkeerplaatsen

158

Verdiepingen

11