Strawinskyhuis

Moderne kantoren omgeven door een keur van faciliteiten

Strawinskyhuis

In 2014 kocht OVG Investments dit gebouw uit het Hanseatische Immobilienfonds Holland XXIII, een privé vastgoedfonds. Het gebouw ligt in een van de meest aantrekkelijke kantoorlocaties in Nederland: de Zuidas in Amsterdam.

Zuidas

De Zuidas is het meest prestigieuze zakendistrict van Nederland en herbergt vele high profile huurders. De Zuidas ligt aan de zuidkant van de A10 ringweg. Het biedt directe toegang tot de internationale luchthaven Schiphol via station Amsterdam Zuid. Het gebied biedt uitstekende verbindingen met de auto en het openbaar vervoer. Alle steden binnen de Randstad kunnen binnen een uur worden bereikt.

De Zuidas wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit - en moderne kantooraccommodaties, omgeven door een keur aan faciliteiten zoals hotels, restaurants, bars en winkels. Het gebied omvat ook hoogwaardige woongelegenheid waarvoor momenteel nieuwe plannen worden in ontwikkeling zijn.

De Zuidas wordt gekenmerkt door hoge kwaliteit - en moderne kantoorruimte. Het is omgeven door een diversiteit aan voorzieningen waaronder hotels, restaurants, bars en winkels. In het gebied is ook hoogwaardige woonruimte aanwezig, waarvoor momenteel nieuwe plannen in ontwikkeling zijn.

Het gebied is een gerenommeerde bedrijfslocatie, waar grote en vooraanstaande huurders met succes zijn aangetrokken. De overduidelijke aanwezigheid van het World Trade Center en het wereldwijde hoofdkantoor van ABN AMRO wordt aangevuld met verschillende internationale advocatenkantoren, financiële instellingen en gerenommeerde professionele dienstverleners.

Amsterdam

Amsterdam is de grootste stad van Nederland met meer dan 800.000 inwoners in de stad zelf en meer dan 1.100.000 in de agglomeratie.

De stad is buitengewoon aantrekkelijk voor de zakelijke markt dankzij de voordelen van grote aanwezigheid van de hoogopgeleide beroepsbevolking, de nabijheid van de internationale luchthaven Schiphol en een sterk economisch klimaat temidden van een levendige culturele scene.

Deze aspecten dragen bij aan de positie van Amsterdam als een van Europa’s meest toonaangevende zakencentra, waarbij het voor multinationals aantrekkelijk wordt om hun Europese hoofdkantoor in Amsterdam te positioneren.

De stad biedt een verscheidenheid aan kantoorlocaties, met traditionele en kleinschalige accommodatie in de binnenstad en uitgebreide kantoorwijken, de meesten daarvan vlak langs de A10 ringweg.

Het Zuidas gebied, langs het Amsterdam-Zuid station, vormt de centrale zakenwijk van de stad. Het zuidoosten-kerngebied rond het Bijlmer-Arena station is onlangs naar voren gekomen als Amsterdams tweede zakelijke knooppunt, vanwege de uitstekende verbindingen en de beschikbaarheid van voorzieningen.

Adres

Prinses Irenestraat 39-4, Strawinskylaan 6, Amsterdam

Vloeroppervlakte

8,234 m2 (LFA) / 9,523 m2 (BVO)

Parkeerplaatsen

69

Huurders

De Nederlandse Staat (Rechtbank Amsterdam), Klein Binnenkade Notarissen