Mega Projectie op De Rotterdam

Mega Projectie op De Rotterdam

Afgelopen maandagavond stonden er maar liefst zestien grote projectoren op de Willemskade voor de verbluffende driedimensionale video projectie op De Rotterdam. Op de gevel van de zojuist door OVG Real Estate/MAB Development opgeleverde wolkenkrabber was er gedurende tien minuten de ontwikkeling van schone energie te zien.

De projectie was een initiatief van Milieudefensie en Natuur & Milieu en vormde tevens de start van project A15. De mega projectie vertelde het verhaal van Project A15 wat omgetoverd moet worden naar de duurzaamste snelweg ter wereld. De Live show was vanuit heel Rotterdam Noord en Rotterdam Centrum te zien. Het prachtige video spektakel is gemaakt door Urbi et Orbi en wordt ondersteund door een compilatie van geluiden door Star Studded Studios, eveneens uit Rotterdam.

Bekijk deze video voor een impressie van de verbluffende projectie op De Rotterdam

Voor degene die het gemist hebben is in de bovenstaande video goed te zien hoe de elementen van licht, gestapelde bewegende aardlagen, oplichtende stad, auto’s die tegen de gevel oprijden, wegen die zich samenvoegen. Kortom een ware licht spektakel.

Mocht je meer willen weten over project A15 of zelf een duurzame bijdrage willen doen door je bijvoorbeeld op te geven voor het opwekken van zonne-energie, kijk dan op de website van project A15.