Interactief boodschappenscherm in The Edge

OVG Real Estate en Bilder & De Clercq introduceren

Interactief boodschappenscherm in The Edge

OVG Real Estate en Bilder & De Clercq hebben afgelopen maand een innovatief en interactief boodschappenscherm voor kantoren geïmplementeerd in het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld: The Edge. Het innovatieve boodschappenscherm stelt gebruikers van The Edge in staat via een app een gerecht te kiezen, te bestellen en te betalen. The Edge is het eerste kantoorgebouw met dit nieuwe food concept waarmee gebruikers worden geïnspireerd gezond, vers en eerlijk voedsel te eten. Hiermee speelt OVG in op de trend om gezondheid en welzijn in de gebouwde omgeving te stimuleren.

De Bilder & De Clercq Wall

Het interactieve boodschappenscherm, de Bilder & De Clercq Wall, is een scherm waarop 14 gerechten worden getoond. Met een Bilder & De Clercq app kunnen gebruikers een gerecht bestellen door de QR-code van het gerecht naar keuze te scannen. Met de app, die gelinkt is aan een betaalkaart, kan in 3 handelingen besteld en betaald worden. De precies afgemeten verse ingrediënten van het gekozen gerecht – veelal lokaal, biologisch of fair trade ingekocht – staan met stap-voor-stap recept einde dag gereed in de koeling van het bedrijfsrestaurant. Wekelijks veranderen de enkelen van de 14 gerechten zodat het aanbod gevarieerd en uitdagend blijft. Dit concept heeft reeds een prestigieuze award gewonnen in New York. De Amerikaanse National Retail Foundation riep begin dit jaar de Bilder & De Clercq wall uit tot beste innovatie van 2014.

Partnership

The Edge is door OVG Real Estate gerealiseerd met als doel een nieuwe wereldwijde benchmark voor de gebouwde omgeving neer te zetten, maar ook het comfort, gezondheid en productiviteit van de eindgebruikers centraal te stellen. De samenwerking tussen OVG Real Estate en Bilder & De Clercq illustreert deze doelstelling. OVG Real Estate en Bilder & De Clercq hebben de intentie uitgesproken om in de nabije toekomst dit concept verder in kantoorgebouwen verder uit te rollen.

Bilder & De Clercq

Bilder & De Clercq is een Amsterdamse eetwinkel ingericht naar recept. Dagelijks biedt zij haar klanten de keuze uit 14 verrassende gerechten die snel en gemakkelijk thuis te bereiden zijn. Alle benodigde ingrediënten worden in exact de juiste hoeveelheid geleverd. Vrijwel alle gerechten staan binnen 30 minuten op tafel en met de bijgeleverde stap-voor-stap receptkaart kan het bijna niet mis gaan. De ingrediënten zijn – waar mogelijk – lokaal, veelal biologisch en fair-trade ingekocht. In samenwerking met technology startup YesTap en integraal facilitair dienstverlener D&B The Facility Group ontwikkelden zij een interactieve boodschappenscherm voor kantoren.

  1. Gerelateerde case

    The Edge

    Niet in Tokio, New York, Delhi, Londen of Parijs, maar in Amsterdam staat ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw: The Edge.

    Lees meer