OVG Real Estate verhuurt kantoorruimte aan Edelman

860 m2 in The Edge

OVG Real Estate verhuurt kantoorruimte aan Edelman

OVG Real Estate heeft een huurovereenkomst gesloten met internationaal PR bureau Edelman. Het betreft een overeenkomst voor circa 860 m2 en 7 parkeerplaatsen.

Kantoorpand met internationale allure

De internationale uitstraling van The Edge past goed bij het internationale karakter van Edelman. De ligging nabij Schiphol is ook zeer gunstig voor Edelman. In oktober 2014 heeft OVG Real Estate kantoorgebouw The Edge opgeleverd. Deloitte en AKD hebben reeds hun intrek genomen in het kantoorgebouw. The Edge is momenteel ‘het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld’ volgens de BREEAM normering. The Edge is een ontwerp van Ron Bakker en Lee Polisano van PLP Architecture uit Londen. Eigenaar van The Edge is Deka Immobilien Investment. Tijdens deze transactie werd Edelman ondersteund door Van Gool♢Elburg, OVG Real Estate is bijgestaan door JLL.

Over Edelman

Edelman is 's werelds grootste onafhankelijke PR-bureau. Edelman is expert op het gebied van vertrouwen in organisaties en is sterk in het creëren, plannen en uitvoeren van corporate, crisis- en marketingcommunicatieprogramma’s voor (inter-)nationale bedrijven en organisaties. Edelman heeft wereldwijd 65 vestigingen met in totaal 5000 medewerkers. Daarnaast heeft Edelman affiliates in meer dan 35 steden.

  1. Gerelateerde case

    The Edge

    Niet in Tokio, New York, Delhi, Londen of Parijs, maar in Amsterdam staat ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw: The Edge.

    Lees meer