OVG Real Estate verhuurt kantoorruimte aan Sandvik

2500 m2 in The Edge

OVG Real Estate verhuurt kantoorruimte aan Sandvik

Sandvik Mining en OVG Real Estate hebben overeenstemming bereikt over de huur van circa 2500 m2 kantoorruimte en 22 parkeerplaatsen in het gebouw The Edge.

The Edge - hub in het internationale netwerk

Eind vorig jaar heeft OVG Real Estate het kantoorgebouw The Edge opgeleverd en hebben Deloitte en AKD in november 2014 hier reeds hun intrek genomen. The Edge is momenteel ‘het duurzaamste kantoorgebouw ter wereld’ volgens de BREEAM normering. Sandvik Mining heeft ervoor gekozen om haar hoofdkantoor in The Edge te vestigen vanwege onder andere de grote vloervelden en de hoogwaardige technologie die is toegepast. The Edge zal door Sandvik Mining gebruikt worden als belangrijke “hub” in haar internationale netwerk.
The Edge is een ontwerp van Ron Bakker en Lee Polisano van PLP Architecture uit Londen. Het gebouw is dus BREEAM-NL ‘Outstanding’ gecertificeerd en afgelopen jaar verkocht aan Deka Immobilien Investment.
De verhuur van The Edge wordt ondersteund door JLL, DTZ en Van Gool-Elburg. Bij deze transactie is OVG tevens bijgestaan door Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting.

Over Sandvik

Sandvik Group is een multinational met meer dan 47,000 werknemers en is actief in meer dan 140 landen. Sandvik levert high tech producten en oplossingen aan verschillende industrieen. Sandvik Group bestaat uit vijf bedrijfsonderdelen ieder met een eigen productportfolio. Sandvik Mining is een van de vijf bedrijfsonderdelen en behoort tot de markleiders in het ontwikkelen, produceren en leveren van machines en diensten voor de mijnbouw industrie. Sandvik Mining is actief in bodemonderzoek, rock drilling, rock cutting, crushing, and loading and hauling oplossingen voor zowel openpit als ondergrondse mijnbouw.

  1. Gerelateerde case

    The Edge

    Niet in Tokio, New York, Delhi, Londen of Parijs, maar in Amsterdam staat ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw: The Edge.

    Lees meer