OVG Real Estate wint Sustainable Leadership Award

OVG Real Estate wint Sustainable Leadership Award

Corenet Global heeft OVG Real Estate uitgeroepen tot winnaar van de Sustainable Leadership Award. Deze wereldwijd prestigieuze award wordt jaarlijks uitgereikt en is een erkenning voor milieuvriendelijke, energie efficiënte en sociaal verantwoorde projecten binnen de vastgoedsector.

Award voor The Edge - het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld

OVG Real Estate ontvangt de award voor The Edge, het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld volgens de BREEAM standaard. The Edge is volledig energieneutraal en is een voorbeeld in het gebruik van technologie en innovatie in een kantoorgebouw.

OVG Real Estate is nu direct genomineerd voor de prestigieuze H. Bruce Russell Global Innovators Award (GIA), een van de meest gerespecteerde competities wereldwijd binnen de vastgoedsector. OVG Real Estate zal deze zomer aan de Harvard Universiteit de duurzame case study van The Edge presenteren aan een jury van experts uit de industrie. De winnaar van de Global Innovators Award zal worden aangekondigd tijdens de CoreNet Global 2015 Summit North America in oktober in Los Angeles. Eerdere winnaars van deze award zijn Google (2013), NASA (2012) en CBRE (2011).

Over CoreNet Global

CoreNet Global is 's werelds grootste professionele organisatie van en voor corporate real estate (CRE) managers met strategische verantwoordelijkheid voor het vastgoed. De meer dan 9.500 leden van CoreNet Global, onder wie 70% van de top 100 Amerikaanse bedrijven en bijna de helft van de Global 2000, ontmoeten elkaar lokaal, globaal en virtueel om netwerken te ontwikkelen, kennis te delen, te leren en ervaringen te delen. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van CoreNet Global.

  1. Gerelateerde case

    The Edge

    Niet in Tokio, New York, Delhi, Londen of Parijs, maar in Amsterdam staat ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw: The Edge.

    Lees meer