OVG verhuurt kantoorruimte aan Salesforce

2.650 m2 in The Edge

OVG verhuurt kantoorruimte aan Salesforce

OVG Real Estate heeft ca. 2.650 m2 en 23 parkeerplaatsen verhuurd in kantoorgebouw The Edge aan Salesforce, wereldleider op het gebied van CRM software voor de cloud.

Innovatief hoofdkantoor

In oktober van vorig jaar heeft OVG Real Estate kantoorgebouw The Edge, het meest duurzame kantoorgebouw ter wereld, opgeleverd. Naast huidige huurders als Deloitte, AKD, Sandvik en Edelman, zal Salesforce met ingang van 1 september 2015 haar intrek in The Edge nemen. The Edge wordt omschreven als een ‘computer met een dak’ en is haar tijd ver vooruit. De innovatieve technologie die The Edge biedt en de locatie op de Zuidas waren doorslaggevend voor Salesforce als toonaangevend software bedrijf, om voor The Edge te kiezen als nieuwe hoofdkantoor. Gezien het internationale karakter van Salesforce, speelt de ligging van de Zuidas nabij Schiphol ook een rol bij deze keuze.

"Salesforce is een zeer innovatief bedrijf dat in The Edge een hoogwaardig duurzaam en innovatief kantoor heeft gevonden"

Jan Hein Tiedema, Algemeen Directeur OVG Nederland

The Edge

Voor de stad Amsterdam is de keuze van Salesforce belangrijk en past dit in de trend dat steeds meer technologie bedrijven voor vestiging in de hoofdstad kiezen. Algemeen Directeur OVG Nederland, Jan Hein Tiedema: ’Wij zijn zeer verheugd dat dit jonge dynamische Amerikaanse bedrijf ons kantoorgebouw The Edge heeft uitgekozen als hoofdkantoor in Nederland.” The Edge is een ontwerp van Ron Bakker en Lee Polisano van PLP Architecture uit Londen. Het gebouw is dus BREEAM-NL ‘Outstanding’ gecertificeerd en afgelopen jaar verkocht aan Deka Immobilien Investment. Het makelaarsteam van The Edge bestaat uit JLL, Van Gool ♢ Elburg Vastgoedspecialisten B.V. en DTZ, waarbij JLL als adviseur van OVG optrad. Tijdens deze transactie is Salesforce bijgestaan door Cushman & Wakefield.

Over Salesforce

Salesforce.com is wereldwijd de grootste leverancier customer relationship management (CRM) software. Salesforces’ CRM-platform is 's werelds meest toonaangevende zakelijke cloudecosysteem geworden. Bedrijven en instellingen van alle soorten en maten kunnen met dit systeem op een nieuwe manier contact leggen met hun klanten dankzij cloudtechnologie waarbij de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobile en social geïntegreerd zijn.

  1. Gerelateerde case

    The Edge

    Niet in Tokio, New York, Delhi, Londen of Parijs, maar in Amsterdam staat ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw: The Edge.

    Lees meer