IBcon Digie Award voor The Edge

IBcon Digie Award voor The Edge

OVG Real Estate heeft de IBcon Digie Award in de categorie Most Intelligent Building Projects gewonnen voor het project The Edge, het hoofdkantoor van Deloitte. De award geldt als erkenning voor bedrijven, projecten, technologieën en mensen die een positieve impact hebben op de industrie door het gebruik van technologie, automatisering en innovatie.

Realcomm

De award is aan OVG Real Estate overhandigd tijdens Realcomm, de jaarlijkse Amerikaanse vastgoedconferentie in San Antonio, Texas. IBcon is onderdeel van Realcomm expo en heeft zich gevestigd als leidend platform in next generation duurzame en intelligente gebouwen.

Nominatie

HC Groep, onderaannemer van The Edge, heeft OVG Real Estate genomineerd voor de Ibcon Digie Award. Andere genomineerde in de categorie Most Intelligent Building Projects waren Brookfield Office Properties en Conrad Hilton Foundation. De award is aan OVG Real Estate toegekend door de voortdurende gedrevenheid om de huidige prestatie-standaarden te overtreffen. Met de ontwikkeling van The Edge heeft OVG Real Estate een nieuwe standaard gezet in intelligente en energie-efficiënte kantoorgebouwen. OVG Real Estate is daarnaast tot winnaar van deze categorie verkozen dankzij de toepassing van het innovatieve Philips LED connected lighting systeem. Dit systeem maakt het voor medewerkers mogelijk het licht en klimaat met hun smartphone te bedienen en genereert tegelijkertijd waardevolle data voor analyse. The Edge is een van de eerste kantoorgebouwen waarbij big data wordt gebruikt om nieuwe inzichten te verkrijgen. Bovendien zorgt slim gebruik van zonnepanelen en de warmte-koude opslag ervoor dat The Edge een energie neutraal kantoorpand is.

  1. Gerelateerde case

    The Edge

    Niet in Tokio, New York, Delhi, Londen of Parijs, maar in Amsterdam staat ‘s werelds meest duurzame kantoorgebouw: The Edge.

    Lees meer