Verkoop kantoorgebouwen de Bordewijk en Signum

Verkoop kantoorgebouwen de Bordewijk en Signum

OVG Real Estate heeft de multi-tenant kantoorgebouwen de Bordewijk in Den Haag en Signum in Delft verkocht aan Bryant Park Netherlands Acquisition 1 B.V., een fonds van MCAP Global Finance (UK) LLP.

In het aan meerdere partijen verhuurde gebouw De Bordewijk gelegen aan de Bordewijklaan 3-9 in Den Haag was voorheen de Nederlandse Hartstichting gevestigd. Na het ontwikkelen van een nieuw kantoorpand voor de Hartstichting heeft OVG Real Estate het voormalige kantoor de Bordewijk volledig gerenoveerd en gereed gemaakt voor wederverhuur. Zittende huurders zijn De Obesitas Kliniek, FIT & Well en Stichting Koninklijke Visio. Het gebouw bestaat uit circa 3.200 m² kantoorruimte en beschikt over 40 parkeerplaatsen.

Kantoorgebouw Signum is gelegen in het Delftechpark in Delft en is in gebruik bij meerdere huurders waaronder hoofdhuurder PKF Wallast. Het gebouw bestaat uit circa 7.400 m² kantoorruimte en beschikt over 171 parkeerplaatsen.

Betrokken partijen
NL real estate heeft in samenwerking met DTZ verkoper OVG Real Estate commercieel geadviseerd bij deze transacties. AKD heeft verkoper juridisch geadviseerd.

Equity Estate treedt op als Investment Manager namens MCAP Global Finance. Greenberg Traurig heeft de juridische advisering voor koper uitgevoerd en CVO International en Hofstede cs hebben koper respectievelijk technisch en milieutechnisch bijgestaan.