Verdere uitbreiding OVG in Duitsland: “The Pier” in het Hamburgse stadsdeel HafenCity nieuwste project

Verdere uitbreiding OVG in Duitsland: “The Pier” in het Hamburgse stadsdeel HafenCity nieuwste project

OVG Real Estate breidt weer verder uit in Duitsland. Na Berlijn heeft het bedrijf nu zijn blik op Hamburg gericht. Het bedrijf heeft de pre-sale gewonnen van een terrein van 4.200 m2 in de wijk Elbbrücken aan de Oostkant van HafenCity en zal hier het nieuwe project “The Pier” gaan uitvoeren. 

“The Pier” wordt een duurzaam verzamelkantoorgebouw met modulaire en gezonde werkruimtes voorzien van smart technologie op een bruto vloeroppervlak van circa 25.000 m2. Om aan de behoeften van diverse soorten huurders te voldoen, kunnen de ruimtes flexibel worden afgenomen wat betreft ruimte en huurperiode. Hiermee is het kantoorverzamelgebouw zowel geschikt voor grote ondernemingen die langdurig kantoorruimte willen huren als voor zzp'ers die hier tijdelijk behoefte aan hebben. De gemeenschappelijke ruimtes bieden tal van kantoordiensten waarvan ook bezoekers gratis gebruik kunnen maken.

OVG zal in nauwe samenwerking met HafenCity GmbH haar ideeën voor het oostelijk deel van HafenCity uitwerken. Hierbij wordt een dynamische en innovatieve ontwikkeling gepromoot en zal OVG onder andere een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van een concept voor smart mobility.

Martin Rodeck, Executive Managing Director Germany: “HafenCity is een van de meest fascinerende grootstedelijke ontwikkelingsgebieden van Europa en de perfecte locatie voor een toekomstgericht project als “The Pier”. Wij zijn er trots op een bijdrage te kunnen leveren aan deze belangrijke mijlpaal in de ontwikkeling van de zakelijke markt in de innovatievriendelijke omgeving van HafenCity.”