OVG Real Estate en Regus tekenen huurovereenkomst MM25

OVG Real Estate en Regus tekenen huurovereenkomst MM25

Regus, de wereldwijde aanbieder van werkplekken, zal zijn intrek nemen in het grondig gerevitaliseerde MM25 in Rotterdam. OVG Real Estate en Regus tekenen een langjarige huuroverkomst voor een kantoorruimte van ca 2.074 m2en 21 parkeerplaatsen. Het betreft de laatste twee vrijstaande verdiepingen en daarmee is MM25 volledig verhuurd.

MM25, het voormalige hoofdkantoor van Eneco, ligt langs de A20 in Rotterdam Alexander. OVG Real Estate kocht het in 2015 met de bedoeling het te verduurzamen en te herontwikkelen tot een ‘SMART building’ door toepassing van diverse slimme technologieën gebaseerd op het EDGE Technologies platform. De combinatie van slimme technologieën en duurzaamheidstoepassingen zorgen samen voor een efficiënte, gezonde en groene werkplek waar de gebruiker centraal staat. De data-infrastructuur vormt de basis die het gebouw optimaliseert en biedt gebruikers de mogelijkheid haar werkplek te optimaliseren. 

Met de renovatie is het energielabel verbeterd van E naar label A en is er een BREEAM Very Good certificering behaald. BREEAM is wereldwijd het meest gebruikte keurmerk voor duurzame gebouwen. 

Boudewijn Ruitenburg, Executive Commercial Director OVG Real Estate & EDGE Technologies: “Dankzij het EDGE Technologies platform is dit kantoor niet alleen sterk verduurzaamd, maar bovenal erg slim geworden. Ik ben ontzettend blij dat Regus heeft gekozen voor MM25.”

OVG Real Estate heeft het kantoorgebouw eind 2017 opgeleverd. TBI-ondernemingen Croonwolter&dros, Mobilis en Servicis hebben reeds hun intrek genomen. In oktober 2018 zal ook Coca-Cola haar intrek nemen. 

Annelou de Groot, Board Regus Nederland: “We zijn erg blij dat we onze diensten aan gaan bieden in dit bijzondere pand, waar ook corporate Coca-Cola is gevestigd. SMART buildings zijn de toekomst en zorgen voor veel gemak voor onze klanten. Deze locatie laat zien dat Regus technologische ontwikkelingen steeds verder omarmt in het flexibele werken.”

Over OVG Real Estate
OVG Real Estate is één van de meest succesvolle projectontwikkelaars in Europa, toonaangevend in de ontwikkeling van kantoorgebouwen. Het bedrijf bepaalt al jaren de standaard voor gezonde, duurzame en technologie-georiënteerde gebouwen. In januari 2018 is EDGE Technologies aangekondigd als het nieuwe technologiebedrijf van OVG Real Estate met kantoren in Amsterdam, Berlijn, Hamburg en New York. EDGE Technologies maakt gebruik van een technologisch platform om superieure gebouwen te ontwerpen die actief bijdragen aan de gezondheid van mens en omgeving. 

 

OVER REGUS   
Regus  is een toonaangevende aanbieder van werkplekken wereldwijd. We hebben een uitstekend netwerk van kantoor-, coworking- en vergaderruimtes waar mensen en bedrijven in elke stad ter wereld gebruik van kunnen maken. Met deze internationale infrastructuur bieden we bedrijven ondersteuning voor elke zakelijke kans die ze krijgen.  

  

Dankzij ons netwerk van werkruimtes kunnen bedrijven overal werken, zonder opstartkosten en zonder dat ze kapitaalinvesteringen moeten doen. Het biedt onze klanten directe kostenvoordelen en de mogelijkheid om hun kantoorportfolio volledig uit te besteden. Dit netwerk is opgezet om de productiviteit te verhogen en 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals met elkaar te verbinden. U maakt direct deel uit van een wereldwijde community.  

Ga voor meer informatie naar:  
www.linkedin.com/company/regus  
www.regus.nl  

Additionele informatie voor de redactie
OVG Real Estate / www.ovgrealestate.com
Frank Jansen / +31 (0)88 170 1000 / fj@ovg.nl